Henneman

 

 

 

 

Dubbelspel in Kwadraat

 

(Alle rechten ©Jos Heijmans- 2014)

 

 Dubbelspel in Kwadraat

 

Dubbelspel in Kwadraat is alweer mijn de vierde roman. Met deze nieuwe roman bewandel ik voorzichtig het pad van “suspense”, gelardeerd met een flinke portie humor. Het is een avontuur dat in lagen is opgebouwd. Tot aan de laatste bladzijdes blijft de uiteindelijke plot onduidelijk en vaag en dat is nou het mooie aan dit soort verhalen. Of ik hier helemaal in geslaagd ben, laat ik graag aan mijn lezers over. Ik heb in elk geval mijn best gedaan om er een leesbaar en boeiend avontuur van te maken. Dubbelspel in kwadraat was in juli 2013 zo goed als klaar, maar het heeft tot augustus 2014 geduurd, voordat ik er helemaal tevreden over was. Steeds maar weer heb ik passages toegevoegd en weggelaten, totdat ik uiteindelijk mezelf kon vinden in het eindresultaat.

 

Korte beschrijving

 

Saskia Staub en Robert Brown worden aan elkaar gekoppeld als ze zich hebben ingeschreven voor een avonturenwedstrijd van de New Daily Espress. Saskia stelt voor om de echtgenote van de eigenaar van de organiserende krant te ontvoeren, om daarmee een spannend avonturenverhaal te kunnen maken. Robert twijfelt aan de haalbaarheid van het plan. Uiteindelijk zetten ze toch door. De verwikkelingen en ontwikkelingen die dan volgen zijn hier en daar bijna hilarisch te noemen, maar zijn vooral onverwacht. Of deze ontvoering goed afloopt en er uiteindelijk losgeld wordt betaald…? In elk geval loopt niet alles volgens plan of misschien juist ook wel…

 

 

 ga verder naar "proloog".

in de rechterkolom staan de hoofdstukken genoemd en dit is tevens de enige beschikbare zoekfunctie.  Er is geen helaas zoekfunctie op paginanummer beschikbaar.

 

veel leesplezier

Jos Heijmans